duminică, 27 decembrie 2020

Donează pentru copiii fără resurse școlare

 


Fără internet și tabletă, școala încă nu a început pentru zeci de mii de copii din România. Cu o donaţie poți ajuta un copil să învețe! Mai jos poti face o donatie pentru a sustine aceasta cauza. Campanie iniţiată de SOS Satele Copiilor România.

AJUTĂ COPIII CEI MAI AFECTAȚI DE PANDEMIE

AJUTORUL TĂU ESTE VITAL PENTRU COPIII CA DUMI, CARE TRĂIESC ÎN SĂRĂCIE EXTREMĂ

Ajut-o pe Dumi să trăiască o viață mai bună! Povestea ei impresionantă este povestea a sute de mii de copii din țara noastră. În România, 1,38 milioane de copii se află la risc de sărăcie sau excluziune socială, iar dintre aceștia peste 700.000 trăiesc în condiții de sărăcie extremă. Cifrele devin mult mai dramatice în contextul crizei Coronavirus, când categoriile sociale vulnerabile au devenit și mai expuse. Pe măsură ce pandemia și criza economică se adâncesc, copiii sunt și mai expuși riscurilor: inegalitățile sociale și discriminarea devin mai puternice, crește riscul de abuz, neglijare sau exploatare și, în egală masură, crește riscul separării copiilor de familie din cauza sărăciei. Mai jos poti face o donatie pentru a sustine aceasta cauza. Poti face donatii de la minim 1 euro.

EUR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CENTRUL DE ZI LUCIA - IMPREUNA PENTRU AUTISM!

  Va invitam sa faceti parte din echipa care va indeplini acest vis. Cu siguranta impreuna vom putea reusi. ANCAAR FILIALA FETESTI  C ENTRUL...